Kyllä huomaa, että on ollut tämä syksy ja alkutalvi pienoista kaaosta. Toukalla on ollut päällä kunnon korvatulehduskierre ja sen vuoksi meikäläinen on ollut töistä paljon poissa. Ja kun ottaa huomioon, että mun työpaikka on sellainen, jossa kukaan ei tee minun hommia silloin kun olen poissa (ei edes kesälomalla), niin sitten olen ollut aivan auttamattomasti jäljessä koko ajan.... Toooosi hauskaa.

No, Toukka kävi vihdoin ja viimein kolmisen viikkoa sitten korvien tuubituksessa ja kitarisat lähti samantien. Poitsu parani leikkauksesta tosi nopeasti ja minä olen pitänyt peukkuja pystyssä, että josko se nyt vaikka alkais helpottamaan. JUST JOO. Arvatkaapa vaan kuka on tälläkin hetkellä hoitamassa kotona poitsua, jolla on - yllätys,yllätys - korvatulehdus päällä. Syvä huokaus. Kyllä joskus voi ottaa pattiin ja rankasti.

Blogin pito on ollut viime aikoina heikommalla tolalla, jos ei ajanpuutteen vuoksi, niin myös sen vuoksi, että olen miettinyt mihin suuntaan tämän blogin kanssa oikein lähtisin. Toisaalta tekisi mieli jakaa sisältö kahteen eri blogiin; toiseen käsityöt ja toiseen kaikki muu. Mutta toisaalta tämä blogin pito tuntuu aika useasti pelkästään rasitteelta ja niin aikaa vievältä, että tekisi mieli lopettaa kokonaan. Entäs sitten kun niitä blogeja olisi kaksi? Toisaalta tämä blogi on ollut olemassa jo yli kaksi vuotta ja sen vuoksi tekisi mieli jatkaa... Äääh, en tiedä.


990072vkqkmitlxm.jpg990072vkqkmitlxm.jpg990072vkqkmitlxm.jpg990072vkqkmitlxm.jpg


Just whining about our son's otitides (ear infections). He's had so many of them - way too many to my opinion - and I feel so sorry for the little lad. We finally received the surgery time three weeks ago and they put the tubes into his ears and also removed his adenoids at the same time. He healed really fast and I have been keeping my thumbs up so that we would finally get rid of the otitides - but can you guess what happened? He's sick again and has got otitis in one ear at the moment... Yeah, I'm really cracking up here.

I'm also wondering what to do with this blog. I have thought about dividing this into two different blogs, one about crafts and one about everything else. But then sometimes I just feel like updating this blog takes up too much of my time and energy and it feels like a strain instead of a pleasure. And how it would feel if I had TWO blogs? But then again, I've had this blog for over two years already and it would be nice to continue. Don't know. This is a major PITA.

D38E74A32540ADBA7E2DE8B690E3F399.png1222432me7ve6723y.gif