Järjestimme Oupsin naisten kesken pikkujouluswapin ja minulle tuli pariksi Leena Kuusamosta. Tällaisen pinkeepin tein Leenalle, malli on Country Cottage Needleworksin Winter's Eve ja löytyy Just Cross Stitch 2006 Christmas Ornaments -lehdestä. Pussukassa, jonka Leenan mies ystävällisesti haki meiltä ja kiikutti perille, lähti mukana myös tuoksuvia ja jouluisia juttuja.

Tykkäsin tästä mallista tosi paljon, haluan ehdottomasti pistellä joskus itsellekin. Oli tosi nopea pistellä, mutta viimeistely oli vähän hitaampaa... Pingotin nimittäin kankaat pahvin ja pehmusteen ympärille ja viimeistelin muutenkin käsin ompelemalla. Ja tuo lammas-nappi oli aivan pakko lisätä rusetin päälle.

Oli tosi kiva vaihto! Ensinnäkin on mukava pistellä semmoiselle ihmiselle, jonka on joskus tavannut, ja kun ko. ihminen on vielä niin mukava kuin Leena, niin mikäs tässä. ;-D

***

We had a Christmas Swap amongst Oups' ladies (Yahoo group) and I stitched for Leena in Kuusamo. This is the pinkeep I made for her. The design is called Winter's Eve and it is designed by Country Cottage Needleworks. You can find the design in Just Cross Stich 2006 Christmas Ornaments magazine.

I liked stitching this so much that I will definately have to stitch this for myself someday. This was really fast to stitch, but the finishing was a bit slower.. as I sewed everything by hand. ;-D  And I just had to add the small sheep button on top of the bow.

I really enjoyed this swap. First of all it is very nice to stitch for someone you have actually met and when the person is as nice as Leena, well, I have absolutely no complains. ;-D

1115985.jpg

1115988.jpg

1115986.jpg

1115989.jpg

D38E74A32540ADBA7E2DE8B690E3F399.png