Eilen putkahti kotiin vielä tällaiset lahjat Mialta. Kangas on aivan ihana, ja hirrrrmu ISO Silkweaverin Reflections -sarjan evenweave-kangas. (Yritin saada kuvaan näkösälle kankaan kimallusta, mutta en oikein onnistunut...) Älyttömän ihana kangas, ei voi sanoa muuta.

Ja niin kuin aina kun saan uuden kankaan, niin mielessä alkoi jo pyöriä heti suunnitelmia, että mitä siihen vois pistellä. Kröhöm, projekteja on kyllä tällä hetkellä niin paljon tulossa, että taitais olla viisainta, jos pistäisin pystyyn jonkin sortin ristipistokamojen ostolakon. Vois tehdä ihan poikaa.

Niin, ja huomatkaa, mikä lymyilee kankaan alla. ;) Tuo ei säily kovin kauaa tässä huushollissa. ;)

Mia, on jotenkin aivan uskomatonta, että jaksat muistaa tällä lailla, vaikka sinulla on varmasti viime aikoina ollut paljon muutakin mielen päällä. Kiitos vielä kerran!

****

I received more gifts yesterday from Mia. She sent me this HUGE piece of Silkweaver Reflections evenweave fabric, and can you see what's hiding beneath the fabric? It's Finnish candy, I suppose you can translate the name into Turkish Pepper. They are really spicy and hard, salted liquorice type of candy, I absolutely love them. :) I can tell you that these won't last long in our house. ;)

Mia, you're such a sweetheart. Thank you!

979237.jpg