Country Cottage Needleworksin Winter Welcome on sitten valmiina. Tykkään aivan älyttömästi. Oli tässä yks juttu, joka meinasi aiheuttaa pientä kiroilun poikasta, ja se oli nuo hopean värisellä metallilangalla pistelyt, mutta onneksi niitä ei nyt kuitenkaan ollut niiiin paljon.

***

I finished Country Cottage Needleworks' Welcome the other day and I really like it! But I do have  to confess; stitching with metallic threads is really not my thing. I must've given myself a dozen gray hair stitching those few small silver snowflakes...Tämän parissa ollaan äherretty pari iltaa. Tää on oikeastaan mun taidonnäyte kutomisen saralta eli oikeaa ja nurjaa tikutellaan kun ei muutakaan osata. Mutta lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon, että jonain päivänä opettelen kutomaan jonkun oikein nätin kuvion. ;)

Noista mun sukkapuikoista kyllä näkee, että niillä on joskus aiemminkin väännetty tuskanhiki päässä jotain kaulahuivia. ;) Ne on nimittäin aiiika mutkaiset, vaikka tuosta kuvasta ei sitä oikein näekään. ;) Mä en oo ikinä ennen tajunnutkaan, että jotain ihmeen bambutikkujakin on olemassa, kestäisköhän ne mun käsissä...

***

And this is what I have been doing for the last couple of nights. No, I don't have a big passion for knitting nor do I know how to knit beautiful things. This is pretty much all I can do, but no worries, I will learn some more some day. ;)