Ensimmäistä kertaa kehystytin ristipistotauluja kehystämössä. (Ja kyllä, tähän asti olen kehystänyt itse.) Jotenkin ajatus siitä, että pitäis löytää oikean kokoiset ja malliset kehykset, löytää lasit ja vielä se kankaan pingotus... Uh, ei ois jaksanu vähempää kiinnostaa.

Mutta se täytyy kyllä sanoa, että maksoin näistä kehyksistä niin suolaisen hinnan, että kyllä mietin seuraavalla kerralla kaksi kertaa. Varsinkin kun mulla ois kaiken järjen mukaan pitänyt selvitä tästä kahdella reissulla, niin loppujen lopuksi juoksin siellä neljä kertaa... Ensin ei yksi taulu ollutkaan valmis ja sitten yhdessä taulussa kuva oli niin vinossa, että minä en suostunut sitä kattelemaan...

No, kaikesta oppii. Mutta tulihan näistä lopulta ihan nätit, ei voi kyllä moittia. Tuo puputaulu, jonka voitin Judithilta, on aivan ihana! :)

***

I had four designs framed - for the first time I chose not to frame them myself. The idea of finding the right size frames (or having DH make them for me), buying the glass separately, stretching the fabric... I just couldn't be bothered.

But looking back -
frankly - I paid *too* much for these frames. On top of that I should have been able to get these frames in just two trips but ended up taking four separate trips because first of all, one the designs was not finished, and second, I had to take another one (already framed) back because the design was so tilted that I was not satisfied with it.

Oh well, you live and learn. But these ended up looking really nice, so I can't complain. I really like the bunny design, which I won from Judith. It looks so cute! :)


590832.jpg

590836.jpg

590834.jpg

590838.jpg