Paulie muisti minua ihanalla kortilla ja kiitteli kovasti saamastaan kevät-kuoresta. :-D (Ja ihan vain selvyyden vuoksi mainitsen, että ei, kortti ei ole pistelty.)

***

Paulie sent me a lovely card as a thank you for the spring envelope she received. :-D (And just to clarify, the card is not stitched.)


460740.jpg

Ukko kotiutui Euroopan reissusta ja toi minulle tuliaisiksi ristipistokirjan ja mustan, ristipistoilla koristellun rintanapin. Okei, tunnustan: jonkin asteinen "painostus" tuotti siis tuloksia. Tässä matkaa edeltävästä keskustelusta "pieni" osa:
Minä: "Käythän sitten käydä käsityökaupassa, jos tulee vastaan? Käythän?"
Ukko: "Joo, joo. Käyn, käyn. JOS tulee vastaan. Mutta EN lähe hakemalla hakemaan."

***

DH brought me some souvenirs from Europe.

460744.jpg

460743.jpg

PS. Marika, en vaihtanut Red Birdiin kaikkia lankoja. Osan pistelen edelleen DMC:llä, osan Ataliella. Mallissa oli muistaakseni koodit sekä DMC:lle että WDW:lle, jolla olisin halunnut pistellä, mutta sitten olisi pitänyt taas tilata Jenkkilästä... Ja ne tilauksethan tiedetään.


Ja lopuksi muuta tupinaa:

Laitoin kommentoinnin sanatarkistuksen takaisin päälle, vaikka en siitä oikein tykkääkään. Noihin vanhempiin postauksiin alkoi tulla niin paljon spämmiä, että katsoin paremmaksi luovuttaa. Yksikin spämmääjä halusi myydä minulle p***** - no sitä itteään - ihan niin kuin kaikki Viagrat ja muut lääkkeet, joita sähköpostini roskapostiloota väittää minun tarvitsevan, eivät riittäisi. Luulenpa, että minulle on tälle illalle yritetty kaupata kaikki tarpeelliset, joten joudan tästä nukkumaan. Ötyä!