Maajo haastoi minut kertomaan kuusi omituista asiaa itsestäni.

1. No, siis kerään Nora Robertseja. Kuka normaali ihminen nyt kerää Nora Robertseja? Ja vielä englanninkielisiä? Ja vielä pokkareita? (No, itse asiassa minä kyllä tiedän ainakin yhden toisen ihmisen, joka niitä kerää, että ilmeisesti meitä tärähtäneitä on Suomessa ainakin kaksi.)

2. Minä kammoan hämähäkkejä yli kaiken. Kaikki muutkin ötökät inhottaa, mutta hämähäkit niin paljon, että jos esim. lehdessä on jollakin sivulla hämähäkin kuva, siihen sivuunkin on vaikea koskea. Niin että pientä araknofobian poikasta. (Sai alkunsa kesällä -99 Irlannissa, kun huoneesta  löytyi aina hämähäkkejä (varmaan kylläkin ihan harmittomia), jotka olivat n. 8 x 8 cm kokoisia ja karvajalkaisia - ja hyppivät pirulaiset vielä aivan mielettömiä loikkia.)

3. Turkinpippurit ovat lempikarkkini - ja vielä parempia ne ovat, jos niitä syö suklaanougat-jäätelön kanssa yhtä aikaa.

4. Juu, minäkin nypin appelsiineista kaikki valkoiset pois ennen syöntiä.

5. Tykkään yleensä kaikesta suolaisesta - mutta en suolakurkuista. Yleensä nokin ne kaikista ruoista pois ja nakkelen Ukon lautaselle.

6. Inhoan sitä, että minun selkään kosketaan yhtäkkiä. Liekö jotkut "hermot pinnassa" selässä vai mitä, mutta muutaman kerran on lähteny jalat alta kun joku on tökännyt selkään.

Tuliko tarpeeksi omituisia? Näitähän kyllä riittää. ;-D

413030.jpg

Sorry my friends overseas, this post only in finnish.