Nyt ois ensimmäinen vuoden 2007 synttäriswapin korteista pisteltynä. Kuvaa ette valitettavasti tule täällä blogissa näkemään ennen kuin kortti on lähetetty vastaanottajalle. Ja syy, miksi noita kortteja jo näin aikaisin pistelen, on ihan simppeli. Oon huomannut, että tämä äitiyslomalla olevan elämä on siinä mielessä aika yllätysrikasta, että koskaan ei tiedä kuinka paljon pistelylle jää aikaa. Mikään ei ärsytä mua niin suunnattomasti kuin se, että on jostakin myöhässä, joten nyt otan siis varman päälle swapin kanssa.

***

First of the birthdaycards of 2007 birthdayswap is finished. Unfortunately you won't see the picture in my blog until I've sent the birthdaycard to the recipient. And the reason why I am stitching these cards so early is that I am on the maternity leave at the moment and I have already learned that you never know how much time you have got for your stitching. And nothing annoys me so much as being late. So I'm not taking anything for granted.
Ristipistolehtiä on taas tullut kotiin. Tuo Cross Country Stitching on siinä mielessä jännä lehti, että joskus lehti on täynnä aivan syötävän ihania malleja, ja sitten toisella kerralla siinä on aivan älyttömästi niitä needle punch -malleja. (En kerta kaikkiaan saa päähäni, että mikä on suomenkielinen sana tuolle needle punchille.) Kannessa oleva lumiukkomalli on kyllä tosi suloinen!

Cross Stitcherkin tuli aiemmin ja siinä oli se ihana sampler-malli, josta jo yhdessä
postauksessa hehkutinkin. Malli oli muuten tosi nätti myös isompana nähtynä ja menee kyllä niiden "joskus tehtävien" listalle.

***

I have received some cross stitch magazines again. Country cross stithing is funny somehow; sometimes the magazine is full of gorgeous cross stitch designs and other times it feels like it is packed with needle punch designs. The snowman design on the cover is really cute!

I received Cross Stitcher earlier and yes, they had the sampler design I already babbled about in my earlier post. The design is really nice, even now that you could see a larger picture, and I will definately add this for my "to stitch" list.

***

Mulla on ollut tarkoitus laittaa tänne blogiin listaa niistä keskeneräisistä töistä ja ufoista ja vaikka mistä, mutta mulla ei kertakaikkiaan ole tullut sopivaa saumaa lisätä niitä. Pitäis ottaa valokuvia ja editoida niitä ja sitten listata... Vuorokaudesta loppuu vaan tunnit kesken.

Olen muuten ollut aika yllättynyt siitä, kuinka nopeasti tuo kävijälaskuri pyörii! Tuo kävijälaskuri on vielä niin fiksu, että se osaa jotenkin laskea saman vierailijan vain kerran päivässä. Kohta pyörähtää tonni mittariin. Wautsi wau, kiitokset vierailijoille!

***

I have meant to add lists and photos of my Wip's and Ufo's and other stuff to my blog but I just haven't had the time to do it. I would have to take photos and edit them and then make the lists...

By the way, I have been really surprised how fast the (visitor) counter keeps on rolling. I am just about to hit the 1000th visit, so thanks to all of you readers!